top of page

Mahler Student Festival Choir

Het Mahler Student Festival Choir werd opgericht in 2022, samen met het Mahler Student Festival Orchestra. Onder de vakkundige leiding van dirigent Lars Corijn gaven zeventig zangers het beste van zichzelf tijdens de repetities en uitvoering van Gustavs Mahler fenomenale Tweede Symfonie. 

Het Mahler Student Festival Choir richt zich voornamelijk op getalenteerde en enthousiaste koorzangers. Het koor wil hen de kans geven om uitzonderlijk repertoire te brengen en het podium te delen met een uitmuntend orkest. 

DSC06397.jpg

Zing mee!

Ons koor werkt projectmatig, dus zonder vast repetitieschema. Per productie bekijken we de mogelijkheden en wordt het koor samengesteld uit onze beschikbare zangers. De repetities vinden doorgaans plaats op zondagavond in Antwerpen. De zangers moeten thuis zelfstandig hun partituren instuderen. Zo kunnen we efficiënt repeteren en het aantal repetities beperken tot een minimum.  Je krijgt op voorhand een PDF van ons met de koorpartituur, waarmee je dan zelf aan de slag kan!
 

Wil jij graag meezingen in het Mahler Student Festival Choir? Schrijf je nu in voor onze productie Beethoven 9 via onderstaand formulier.

DSC06425.jpg
bottom of page